velkommen til vår nettbutikk:


0:
Handlekurv

0 item in your cart.

Pristilbud

0 item in your quote.

Produkt(er) nylig lagt til ×
You have no items in your quote.
×

Registration

eller logg inn

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!
  • Vi tilbyr finansiering, leieavtaler/leasing for bedrifter

Leasing

Leasing er en meget populær finansieringsform og er særdeles velegnet for maskiner og annet utstyr. En leasingavtale kan i hovedsak inngås for alle drifts- og anleggsmaskiner som kan skilles ut som egen enhet og avskrives.

Ikano Bank har spesialisert seg på leasing, samt leiefinansiering av driftsmidler og løsøre innenfor en rekke bransjer. Ikano Bank tilbyr enkle og attraktive finansielle løsninger til sine kunder, både i det private næringsliv og offentlig sektor, og kan skreddersy løsninger som tilfredsstiller ønsker og behov.

Leie betyr fleksibilitet og lønnsomhet for din bedrift. Fordelen med leie er at bedriftens kostnader fordeles over den perioden utstyret benyttes og skaper grunnlaget for inntjening

Økt handlekraft

Leie gir 100% finansiering og frigjør driftskapital som kan investeres i bedriftens kjernevirksomhet uten å belaste likviditeten.

  • - Enklere økonomistyring: Faste månedsutgifter gir din bedrift forutsigbar budsjettering og enklere regnskapsføring.
  • - Økt konkurranseevne: Leie gir full bruksrett og tilgang til oppdatert teknologi og utstyr og mulighet for utskiftning og oppdatering ved behov.
  • - Skattefordel: Hele leiebeløpet utgiftsføres og kan trekkes fra i regnskapet.
  • - Hva kan leies?: De fleste typer driftsutstyr. Leieobjektet må være en selvstendig enhet som skal kunne avskrives. Tilleggsutstyr og tjenester kan inngå i leieavtalen.
  • - Forsikring: Utstyr som leies må forsikres - Ikano Bank tilbyr en gunstig allrisk forsikring med lav egenandel og raske oppgjør hvis uhellet skulle være ute.

Ikano Bank gir deg muligheten til å få en totalløsning fra leverandørpartner. Utstyr, tilleggstjenester, finansiering og forsikring tilbys på et sted - enkelt og effektivt!

Kontakt oss for mer informasjon: